Lensulantie 468, 54300 Lappeenranta          +358 40 738 4198, +358 40 738 4194          info@criollo.fi
Jakke FacebookJakke Facebook         Criollo FacebookCriollo Facebook         Liity postituslistallemme:              

Käyttäjäkokemuksia

Jakke Agilityllä vetreyttä


Lupasin laittaa palautetta, kun hommasin Jakke Agilityä koirilleni Lappeenrannan SM-kisojen -17 yhteydessä...

 

Suurin ero on kai nyt se, että koira jättää ohjaajansa kuin seisomaan siellä radalla, joten tottakai heräsi kiinnostus, että mitä tämä oikein on.

En itsekään tästä enää nuorru, joten aamulla herätessä yleensä aina jo koskee johonkin ja illalla se vasta koskeekin. Päätin itse kokeille 6 mitallista Jakkea päivässä.

Huomasin eron heti! Ensin luulin sitä plasebovaikutukseksi, mutta jo ensimmäisen annoksen jälkeen yllätyin itsekin, kun ei koskenut mihinkään! Ei voi siis muuta kuin suositella! Kokemusta nyt on oikein omalla perstuntumalla, että kyseessä on loistava tuote!

 

Paula Lauanne


Jakke Agilityllä tehoa nivelille


 

Kävin Messukeskuksen koiranäyttelyn yhteydessä teidän osastolla joulukuussa -16 ja keskustellimme erilaisista ravitsemusasioista ja keskustelun päätteeksi sovimme, että testaan Jakke Agilityä kilpakoiralleni.

 

Hunni on nyt 6-vuotias ja on olemme edustaneet sen kanssa Suomea MM-kisoissa kolmena viime vuotena. Treeni ja kisakilometrien karttuessa on sen kroppa ollut useasti koetuksella ja oikeiden lisäravinteiden hakeminen on ollut välillä haastavaa. Testasin 6 kg painavalle koiralla 3kk:n ajan Jakke agilityä ja nyt olen antanut 2 viikkoa toista kilpailevaa tuoteyhdistelmää ja lisäöljyä. Koiran kinnernivelen naksuminen palasi jo viikon kuluttua valmisteen vaihtuessa. :( eli haluan ehdottamasti jatkaa Jakke Agilityn käyttöä!

 

Iida Vakkuri


Näyttelyuutisia😊


Karju (Euro Power Hanoi Rock) täräytteli tällä kertaa Suomen kamaralla, ollen Saarijärven kansallisessa näyttelyssä 23.7.2017 ROP, RYP-1 sekä lopulta BIS-3.

 

 

Lisäksi 29.7.2017 Helsinki Eukanuba Summer Showssa myös ROP.

 

 

Proudly powered by Jakke!

 

terveisin Sini Lindfors