Lensulantie 468, 54300 Lappeenranta          +358 40 738 4198, +358 40 738 4194          info@criollo.fi
Jakke FacebookJakke Facebook         Criollo FacebookCriollo Facebook         Liity postituslistallemme:              

Tietoa raaka-aineista

A perustietoa raaka-aineista - elintarvikelaatua vai lääkeainelaatua?

Lisäravinteissamme (etenkin nivelhoitotuotteissa) käytetään valtaosaltaan elintarvikelaatuisia raaka-aineita, jotka tulevat Suomen ja Euroopan suurilta ja hyvämaineisilta raaka-aineiden toimittajilta.

 

Miksi elintarvikelaatu on turvallisempaa käyttää kuin lääkelaatu?

 

Elintarvikelaatuiset raaka-aineet on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön ja niiden raja-arvot ovat paljon tiukemmat (esim. raskasmetallit) kuin lääkelaatuisissa raaka-aineissa, jotka on tarkoitettu lyhytaikaiseen/ kuuriluontoiseen käyttöön ja jotka on tarkoitettu otettavaksi vain todella pieniä määriä kerrallaan, jotta em. aineet eivät aiheuttaisi ongelmia. Näin ollen elintarvikelaatu on paljon turvallisempaa jokapäiväiseen, jatkuvaan käyttöön.