Lensulantie 468, 54300 Lappeenranta          +358 40 738 4198, +358 40 738 4194          info@criollo.fi
Jakke FacebookJakke Facebook         Criollo FacebookCriollo Facebook         Liity postituslistallemme:              

Tuotteet

Jakke Action


SUPERTEHOA nivelille! Jakke Action sisältää glukosamiinia, hyaluronihappoa, kurkumaa, yuccaa ja ruusunmarjaa - eikä mitään täyteaineita ! ! !

Koostumus:
• Glukosamiini HCL                                      625 000 mg/ kg 
• Ruusunmarja                                             245 000      ”
• Yucca                                                          75 000      ”
• Kurkuma                                                      50 000      ”
• HA, hyaluronihappo eli healon  yli 90 %:sta  5 000      ”

 

Ei sisällä kondroitiinisulfaattia (Jakke-nivelhoitotuotteissa nautapohjainen) eikä MSM:ää, joka saattaa aiheuttaa joillekin koirille närästystä.

 

Glukosamiini on nivelissä luonnostaan olevaa ainetta, joka vähenee iän myötä ja siksi sitä käytetään nivelten rappeutumisen ehkäisemiseen ja hoitoon. Glukosamiini lisää ruston terveyttä, suojaa nivelrustoja rappeutumiselta ja estää rustoa tuhoavien entsyymien toimintaa. Glukosamiini ylläpitää optimaalista nivelten toimintaa, hidastaa nivelrikon kehitystä ja se myös vaimentaa tulehdusta. Glukosamiinin käyttö suurentaa nivelnesteen glukosamiinipitoisuutta . Suun kautta otetusta glukosamiinista imeytyy n. 90 %. 

 

Rustokudos ja nivelneste sisältävät erityisen paljon hyaluronihappoa, joka imee vettä itseensä saaden näin elastisuutta ja on tärkeä nivelnesteen sitko- ja kimmoisuusominaisuuksille. Hyaluronihappo toimii normaalissa nivelessä voitelevana ja iskuja vaimentavana aineena ja hillitsee kipua pehmentäessään niveliin kohdistuvia iskuja. Hyaluronihappo on nivelnesteen normaali ainesosa, jonka määrä vähenee tulehduksessa. Hyaluronihappo voitelee niveltä, ylläpitää normaalia nestetasapainoa, palauttaa sen toiminnan normaalitilaan ja parantaa nivelen liikkuvuutta. Hyaluronihappo on myös tärkeä rustokudoksen rakennusaine.

 

Ruusunmarja on tehokas nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin, hyvä vatsalle, iholle ja karvalle, todellinen terveyspommi: paljon C- ja E- vitamiinia ja kuitua. Ruusunmarjaa on perinteisesti käytetty anemian, päänsäryn ja infektiotautien hoitoon sekä keripukin ehkäisyyn. Ruusunmarjaa käytetään tehokkaasti nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Erityisesti kovassa rasituksessa oleville ja vanhoille koirille ruusunmarja on oivallinen lisä ruokintaan. Vaikuttava aine on ruusunmarjan galaktolipidi. Ruusunmarja sisältää C-vitamiinia huomattavan runsaasti. C-vitamiini parantaa kollageenituotantoa. Ruusunmarja sisältää, mm. bioflavonoideja, antioksidantteja, aminohappoja, glukoosia, betakaroteenia, kuparia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa, seleeniä, omega-3 happoja, fluoridia, vitamiineja A, K, D, B6 ym. Ruusunmarja sisältää myös pektiiniä, joka on liukeneva kuitu ja edesauttaa suoliston toimintaa voitelemalla sitä. Lisäksi ruusunmarjan sorbitoli estää vatsan liikahappoisuutta ja lisää syljeneritystä.

 

Kurkuman juurakossa on kurkuminoideja, jotka antavat juurakolle väriä ja joiden vaikutus on tulehdusta hillitsevä. Siinä on myös runsaasti eteeristä öljyä. Kurkuman kurkumiinia on käytetty mm. nivelsairauksien hoidossa. Kurkumaa kutsutaankin "luonnonkortisoniksi". Ks. tietoa raaka-aineista.

 

Yuccassa on runsaasti saponiineja, jotka auttavat ravitsemaan niveliä, lisäksi yucca auttaa ylläpitämään suoliston optimaalista pH-arvoa ja lisää energian tasoa  vapauttamalla glukoosia maksassa, mikä auttaa ylläpitämään kestävyyttä, jota tarvitaan rasituksessa.

 

Ei suositella tiineille.

 

Ei dopingvaroaikaa!

 

JAKKE-NIVELHOITOTUOTTEET EIVÄT SISÄLLÄ MITÄÄN SEURAAVISTA TÄYTEAINEISTA:

 • glukoosi = rypälesokeri
 • fruktoosi = hedelmäsokeri
 • laktoosi = maitosokeri
 • dekstroosi = D-glukoosi (rypälesokeri)
 • inuliini = hedelmäsokerista muodostunut varastopolysakkaridi
 • maltodekstriini = tärkkelys
 • maissitärkkelys
 • palatinose = hiilihydraatti
 • viherjauho
 • vehnänlese
 • riisilese
 • riisijauho

Jakke Action sisältää ainoastaan todella niveliin vaikuttavia aineita!

 

Käyttöohje: jauhetta annostus päivittäin, sekoitetaan
ruokaan, koiran painon mukaan (mitta 1 ml ~ 0,7 g):
Alle    5 kg      1 mitta        
5 – 15 kg        2 mittaa
15 – 30 kg      3 mittaa    
30 – 45 kg      4 mittaa
45 – 60 kg      5 mittaa       
Yli 60 kg         6 mittaa

 

1 mitta (1 ml ~ 0,7 g) sisältää:

Glukosamiinia           437 mg

Ruusunmarjaa          172  "

Yuccaa                       52  "

Kurkumaa                   35  "

Hyaluronihappoa          4  "

 

Jos koirasi painaa esim. 15 - 30 kg, 300 gramman purkki kestää lähes viisi kuukautta!

 

150 g                                                                           

Ovh. 38 €

 

300 g                              

Ovh. 65 €                                  

 

500 g

Ovh. 92 €


Takaisin